Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
200 gr ciocolată neagră
150 gr de unt semisat
150 gr de zahăr
4 ouă
100 gr de făină
aromă de vanilie (opțional)
Mod de Preparare: Spargeți ouăle în bolul de salată și adaugați zahărul. (Puteți adăuga aromă de vanilie la acest pas dacă alegeți să o utilizați) Bateți până când amestecul face puțină spumă. Adăugați făina dintr-o dată. Bateți pentru a obține o pastă omogenă.Dați deoparte. Într-o cratiță puneți ciocolata ruptă în bucăți și adăugați untul tăiat bucățele. Topiți totul la foc mic. În caz contrar, topiți amestecul în cuptorul cu microunde. Adăugați amestecul topit la aluatul anterior. Amestecați cu telul. Puneti aluatul în vasele Ramekins după ce le-ați uns cu unt. Puneți vasele Ramekins în friteuza cu aer setată la 210°C. Gătiți timp de 6 până la 7 minute pentru a obține un miez curgător.
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.