Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 cană de zahăr brun;
1 1/2 căni plus o lingură unt nesarat, topit;
1/4 cană piure de banane coapte;
2 lingurițe extract de vanilie;
5 ouă mari, la temperatura camerei;
3 căni de făină;
1 1/2 linguriță bicarbonat de sodiu;
2 pachete budincă instant de banane si umplutură de plăcinte;
3/4 linguriță sare;
100 grame cremă de brânză de vaci;
3/4 cană de napolitane de vanilie mărunțite grosier (aproximativ 14 napolitane de vanilie).
banane
Mod de preparare: Preîncălziți cuptorul la 175° C. Ungeți o tavă cu spray de gătit. Amestecați zahărul brun și 1 1/2 cană de unt topit într-un castron, până se omogenizează. Adăugați treptat banana, vanilia și două ouă, până se amestecă bine. Se amestecă făina, bicarbonatul de sodiu, un pachet de budincă și umplutura de plăcintă și 1/2 linguriță de sare într-un castron; se adaugă la amestecul de zahăr, amestecând până se combină complet. Aluatul va fi foarte gros. Transferați jumătate (aproximativ 2 căni pline) de aluat în tava pregătită. Folosind o spatulă de silicon, întindeți aluatul într-un strat uniform, atingând toate marginile tăvii de copt. Bateți crema de brânză cu un mixer, până se omogenizează, 1 până la 2 minute. Reduceți viteza mixerului la mică; adaugați restul de 3 ouă, câte unul, bătând până când se combină. Adăugați restul pachetului de budincă și umplutură de plăcintă și 1/4 linguriță de sare; măriți viteza mixerului la medie și bateți bine, până se omogenizează, aproximativ 2 minute. Întindeți amestecul de cremă de brânză peste aluatul din tavă, într-un strat uniform. Întindeți uniform aluatul rămas peste amestecul de cremă de brânză; folosind mâinile sau o spatulă, întindeți ușor și apăsați într-un strat uniform, acoperind cea mai mare parte a stratului de cremă de brânză. Amestecați napolitanele de vanilie și o lingură de unt într-un castron. Presărați-o uniform peste aluat. Coaceți în cuptorul preîncălzit, timp de 35 până la 40 de minute. Scoateți din cuptor, puneți prăjitura pe un grătar și lăsați să se răcească complet, aproximativ 2 ore.
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.