Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
500 gr de ficat de pui
500 gr de carne de pui (piept sau pulpe dezosate)
2-3 ouă;
1 legătură mare de ceapă verde;
1 legătură de mărar;
1 legătură de pătrunjel;
sare, piper, după gust.
Modul de preparare: În primul rând, ficatul și carnea de pui trebuie fierte. Ulterior, trebuie tocate mărunt sau trecut prin mașina de tocat. La rândul ei, ceapa verde, mărarul și pătrunjelul trebuie tocate fin. Acestea trebuie călite ușor într-o tigaie cu puțin ulei. Verdețurile călite, carnea, ouăle, sarea și piperul trebuie amestecate într-un bol mare. Ulterior, compoziția trebuie turnată într-o formă de copt tapetată cu hârtie de copt. Compoziția se coace într-un cuptor preîncălzit la 180°C timp de 40-50 de minute. Drobul trebuie scos în momentul în care capătă o crustă crocantă.
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.