Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
4 ouă,
200 g zahăr,
7 linguri ulei,
50 ml lapte,
300 g făină,
10 g praf de copt,
10 g unt,
500 g prune,
250 g brânză de vaci,
2 albușuri,
100 g zahăr,
2 linguri zahăr.
Mod de Preparare: Spălăm prunele, le desfacem în două și înlăturăm sâmburele. Se bat bine ouăle cu mixerul, adăugăm zahărul treptat și batem bine în continuare. Adăugăm uleiul, apoi făina amestecată cu praful de copt și laptele. Turnăm compoziția într-o tavă unsă bine cu unt.
Într-un castron frecăm bine brânza de vaci cu 50 g zahăr. În alt castron batem bine albușurile cu 50 g zahăr, după care se amestecă ușor cu brânza. Această compoziție de brânză se pune cu o lingură peste compoziția din tavă și se întinde ușor. Aranjăm prunele una lângă alta. Presărăm 2 linguri de zahăr tos peste prune. Se dă la cuptor pentru 30 - 40 minute la 180 grade C.
Se mărește temperatura la 200 grade C la sfârșit pentru maxim 3-4 minute pentru a se rumeni frumos deasupra. Se lasă să se răcească în tavă, după care se porționează și se presară zahăr pudră.
Adina vă dorește „Poftă Bună!”
Doi prieteni stau de vorbă:
- Ce mai faci?
- Uite, m-a lăsat nevasta pentru cel mai bun prieten.
- Credeam că eu sunt cel mai bun prieten al tău…
- Acum e el…
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.