Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 foitaj dreptunghiular
8 roșii uscate la soare
300 gr cremă de brânză de capră
2 gălbenușuri
pătrunjel
Mod de Preparare: Tăiați aluatul foitaj în fâșii de aproximativ 1 cm lățime. Ies cam 16 fâșii dintr-un foitaj dreptunghiular. Tăiați pătrate din folia de aluminiu și împăturiți-le în 4. Apoi formați conuri, rulându-le. Înfășurați o fâșie de aluat foitaj în jurul unui con de aluminiu și repetați procedeul cu toate fâșiile. Aranjați conurile pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt. Ungeți cu gălbenuș și coaceți 15 minute la 180°C. Între timp, tăiați roșiile uscate în bucăți mici și amestecați-le cu brânză de capră. Transferați amestecul într-o pungă. Scoateți folia de aluminiu de pe conuri rotindu-le pentru a le desface mai ușor. Umpleți conurile cu amestecul de brânză + roșii uscate. Puneți o frunză de pătrunjel în vârf pentru a forma morcovi mici și iată!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.