Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
200 g brânză de vaci
2 ouă
200 g fulgi de ovăz
200 g zahăr pudră
sare
1 lingură cu unt
1 praf de copt
1 pahar cu smântână
1 cană cu făină
cană cu ulei pentru prăjit
Mod de preparare: sfărâmă brânza de vaci cu furculiţa și amestecă apoi cu untul moale, cu ouăle bătute ca pentru omletă, puţină sare şi 1 pahar cu zahăr pudră. Amestecăm toate ingredientele de mai sus, adăugă fulgii de ovăz şi făina în care pui praful de copt. Frământă cu mâna până când vei obține un aluat omogen. În timpul frământatului adaugă câte puţină smântână ca aluatul să crească. Din alută, fă apoi covrigei, pe care să îi prăjești în ulei încins până când se rumenesc. Scoate-i apoi pe platou şi pudrează cu zahăr pudră cât sunt încă destul de călduţi.
Doi prieteni stau de vorbă:
- Ce mai faci?
- Uite, m-a lăsat nevasta pentru cel mai bun prieten.
- Credeam că eu sunt cel mai bun prieten al tău…
- Acum e el…
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.