Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
3 banane
30 gr de sirop de agave
145 gr de piure de arahide
125 ml lapte de migdale
260 gr de faina de orez (sau alta faina fara gluten)
un plic de praf de copt
50 gr de pepite de ciocolata
un praf de sare
Mod de Preparare: Pasati cele 3 banane pe o farfurie. Adaugati-le intr-un castron impreuna cu siropul de agave, piureul de arahide si laptele de migdale. Amestecati. Adaugati faina de orez, praful de copt, un praf de sare si pepitele de ciocolata. Amestecati. Asezati aluatul intr-o tava de copt, patrata si coaceti timp de 25 de minute la 180° C. Intepati interiorul prajiturii cu varful unui cutit. Daca acesta iese uscat, prajitura este gata! În caz contrar, coaceti inca 2-3 minute. Savurati!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.