Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
Baza:
300 gr de biscuiți digestivi
125 gr unt nesărat
Caramel toffee: (sau 200 gr caramel cu unt sărat din comerț)
75 gr de unt
75 gr zahăr
1/2 cutie de lapte condensat îndulcit (200 g)
Ganache-ul:
200 gr ciocolată neagră (sau cu lapte).
200 ml smântâna lichidă (fierbinte)
Ouă ciocolată, colorate
Mod de Preparare:
Baza: Mixam biscuitii, adaugam untul topit si amestecam totul bine. Dacă nu aveți un chopper, fărâmițați bine biscuiții. Așezati un cerc de patiserie pe platoul de servire și ungeți cu unt partea din interior. Transferați amestecul de biscuiți + unt și presați bine cu o lingură și un pahar. Dați la rece timp de 30 de minute. Când baza s-a întărit bine, turnam caramelul deasupra. Vă oferim o rețetă de caramel în observațiile de mai jos. Făcând caramelul acasă, îi va permite să se țină mai bine atunci când este tăiat. Dăm la congelator 30 de minute (sau 1 ora la frigider).
Ganache-ul: Se încălzește smântâna lichidă și se toarnă peste ciocolata tăiată bucățele mici. Amestecați până obțineți un ganache cremos. Turnați ganache-ul peste caramel. Răciți timp de 15 minute. Puneți ouăle de ciocolată în ganache, apoi dați din nou la rece timp de 45 de minute. Puteți adăuga ouă de ciocolată sparte în loc de ouă colorate.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.