Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
4-5 mere
2 ouă
o cană de zahăr
o cană de făină
o linguriță praf de copt
o linguriță scorțișoară
1/2 pachet de unt
1/4 cană de lapte
1 lingură de zahăr brun pentru decor
Mod de preparare: Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius. Curăță merele și taie-le în cuburi mici. Bate ouăle și zahărul, folosind un tel sau mixerul, până când obții o compoziție spumoasă. Adaugă făina, praful de copt și scorțișoara și amestecă temeinic aluatul. Adaugă untul și laptele și amestecă până când compoziția devine omogenă. Adaugă cuburile de mere și amestecă ușor. Toarnă compoziția într-o tavă de copt unsă cu unt și presară zahărul brun deasupra. Coace prăjitura timp de aproximativ 45 de minute sau până când se rumenește. Aceasta prăjitură cu mere clasică este delicioasă atât servită simpla, cât și împreună cu o înghețată de vanilie.
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.