Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente
Pt blat:
6 oua
1 priza de sare
120 g zahar
4 linguri apa fierbinte
150 g faina
1/2 plic praf de copt
Pt crema:
250 g crema mascarpone
100 g zahar pudra
200 ml frisca lichida
Mod de Preparare: Incalziti cuptorul la 200 grade. Albusurile se bat spuma cu sare. Galbenusurile se bat cu zahar si 4 linguri de apa fierbinte, pana obtinem o crema. incorporam putin cate putin faina si spuma de albusuri. In tava de aragaz asezam hartie de copt si adaugam aluatul pentru blat, netezim cu un cutit daca e nevoie si coacem cca. 20 de minute la 175 grade, foc mediu. Scoatem cu grija blatul pe un prosop curat de bucatarie presarat cu zahar pudra apoi rulam blatul si il lasam la racit. crema mascarpone o frecam cu zaharul, pana se face spuma, separat batem frisca lichida si apoi o incorporam in crema. dupa ce blatul s-a racit intindem crema presaram fulgi de ciocolata
si rulam, pudram rulada cu zahar pudra si ornam ciocolata.
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.