Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
Pentru aluat:
100 gr unt (la temperatura camerei)
100 gr zahar
160 gr faina
Pentru compozitie:
4 mere
o lingurita de scortisoara
20 gr unt
Mod de Preparare: Amestecati untul (la temperatura camerei) + zaharul + faina. Taiati merele cubulete. Gatiti merele + scortisoara in tigaie, timp de 12 minute, la foc mic. Apoi lasati sa se raceasca la temperatura camerei. Puneti compozitia de mere gatite in forme. Adaugati aluatul sfaramicios deasupra. Bagati la cuptor si coaceti timp de 5-10 minute la 170 de grade pana cand aluatul capata o crusta aurie.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.