Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
3 felii de somon fumé
1 mar verde
4 foi de orez
8 tulpini de patrunjel
2 foi de salata
Mod de Preparare: Pregatiti-va ingredientele pentru a avea totul la indemana atunci cand umpleti foile de orez. Marul: se curata de coaja si se taie in fasii. Salata si patrunjelul: spalati si rulati. Somonul: taiati-l in bucati mici sau fasii. Puneti apa calda intr-o farfurie. Puneti o foaie de orez in ea pentru cateva secunde, pana se inmoaie, apoi asezati-o pe o suprafata plana (suprafata de lucru sau pe un tocator). Puneti umplutura in partea de sus a foii de orez astfel incat sa o puteti rula mai usor.
Procedati astfel: salata / patrunjel / somon afumat / mar. Dupa ce ati pus umplutura, rulati foaia, dar mai inainte, pliati partile laterale spre interior, astfel incat umplutura sa nu iasa. Repetați cu celelalte foi de orez. Prezentati rulourile asa cum sunt sau taiati-le la mijloc.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.