Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente pentru blat:
250 g de biscuiti digestivi
200 g unt topit
2 lingurite cacao
jumătate de lingurita scortisoara
pentru umplutură:
400 g frisca dulce batuta tare
500 g branza de vaci
200 g de zahar tos
1 esenta de vanilie
1 pliculet gelatina dizolvat in 1/4 cana apa (sau 2 plicuri daca scrie pe plic pt 250 ml de lichid)
2 cani de capsuni taiate cubulete
Mod de Preparare: Se pune gelatina in 1/4 cana apa rece cam o ora. Biscuitii se sfarama in mixer, se amesteca cu untul topit, cacao si scortisoara. Apoi se aseaza in forma de tort si se piseaza bine. Se amesteca gelatina (topita dupa instructiunile de pe pachet) cu branza de vaci. Frisca se bate tare. Se amesteca apoi cu braza de vaci si cu capsunile pisate. Se asambleaza tortul. Se da la rece peste noapte. Serviti tortul ornat cu felii de capsuni.
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.