Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
2 oua
330 ml iaurt
100 g unt
100 ml lapte
100 g zahar
50 g ciocolata amaruie
1 plic zahar vanilat
1 praf de copt
Pentru decor:
2 linguri miere
1 lingurita scortioara
fulgi de cacao (decor de cacao, din comert)
Mod de Preparare: Faina cat cuprinde, sa iasa un aluat mai gros decat cel de clatite. Ouale se mixeaza cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul, dupa care se adauga pe rand zaharul, zaharul vanilat, untul topit, iaurtul, laptele alternat cu faina amestecata cu praful de copt. Se mixeaza bine dupa fiecare. La sfarsit ciocolata tocata. Se pune compozitia in formele de briose si se coace in cuptorul incins la 180 de grade timp de aproximativ jumatate de ora. Mierea o punem pe foc, pana devine lichida si o amestecam cu scortisoara. Cu acest amestec ungem briosele si presaram cu fulgii de cacao.
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.