Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
100 g unt
150 g branza Almette
200 g zahar
3 oua
220 g faina
1 praf de copt
esenta de vanilie
Mod de Preparare: Untul moale la temperatura camerei mixat bine impreuna cu crema de branza. adaugati 100 g zahar (pudra) si mixati pana obtineti o crema fina. Separari ouale apoi galbenusurile le adaugati in crema de branza, unul cate unul, mixand bine dupa fiecare. Faina amestecata cu praful de copt si adaugate la crema, mixand usor. Albusurile batute spuma tare cu un praf de sare. adaugat restul de zahar si esenta de vanilie si mixati pana obtineti o bezea lucioasa. turnati peste amestecul cu branza si omogenizati. Coaceti in tava de chec tapetata cu hartie de copt, la foc mediu, pana s-a rumenit deasupra. Se lasa sa se racoreasca, se scoate din tava, se portioneaza si se presara cu zahar pudra din abundenta.
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.