Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
2 dovlecei curatati si razaliti
1 ceapa taiata fin
1 lingurita boia
1 lingura de ulei
1 pipent de pui taiat cubulete
busuioc
1/2 conserva de rosii decojite si taiate cubulete
1 cana de cus cus fin
2 linguri de unt
Mod de Preparare: Prajim carnea de pui, cu sare si piper, apoi o punem deoparte. Calim ceapa, apoi adaugam o lingurita de boia si un strop de apa. Punem dovlecelul razalit si fierbem 10 minute. Am adaugat la dovlecel si conserva de rosii, mai fierbem 5 minute, apoi adaugam carnea de pui deja prajita si mai fierbem 10 minute. Punem busuioc, sare si piper dupa gust. Apoi am pus la fiert 1 cana de apa, cand apa din oala fierbea a luat-o de pe foc si am adaugat cus-cus fin. Am pus capacul am adaugat 2 linguri de unt si a lasat sa se imbibe. Dupa 3 minute era facut. Servim cus cus cu dovlecel si cu pui.
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.