Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente
Gătitul cartofilor:
700 gr cartofi (dimensiuni mici-medii)
1 litru de apă
1 linguriță de sare de mare
Crusta de parmezan:
40 gr parmezan
4 linguri de ulei de măsline
1 linguriță praf de usturoi
1 linguriță rozmarin uscat
1/2 linguriță piper
Topping înainte de coacere:
1/2 linguriță sare de mare
1 lingură de parmezan ras
1 strop de ulei de măsline
Mod de Preparare: Fierbeți cartofii în multă apă clocotită, cu sare, timp de aproximativ 30 de minute. Acest timp de gătire va depinde de mărimea cartofilor. Preîncălziți cuptorul la 180°C. Scurgeți cartofii când sunt fierți, apoi tăiați-i în jumătate. Se amestecă uleiul de măsline, parmezanul, pudra de usturoi, rozmarinul uscat și piperul. Întindeți acest amestec într-un vas pentru gratinat sau pe o farfurie. Puteți folosi o tava tapetată cu hârtie de copt. Așezați cartofii pe tava de copt apoi acoperiți-i cu un strop de ulei de măsline și stropiți-i cu parmezan și sare de mare. Coaceți 30 de minute la 180°C.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.