Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
4 buc de piept de pui,
100 gr ciuperci champignon,
3 linguri unt,
2 linguri faina,
250 ml lapte,
50 gr smantana,
sare,
piper.
Mod de Preparare: Se preancalzeste grillul. Se amesteca intr-un vas o lingura de unt topit cu sare si piper si se ung bucatile de piept de pui. Se dau la cuptor pentru 10 minute, dupa care se intorc si se mai lasa 10 minute. In caz ca nu aveti la indemana un grill, se poate folosi si prajit pieptul de pui.
Se face sosul. Se topesc 2 linguri de unt intr-o tigaie, se adauga ciupercile curatate si taiate feliute. Se calesc pana se inmoaie. Se presara faina si se toarna laptele si putina apa, amestecand continuu cu un tel, pana se leaga sosul. Se adauga smantana. Se potriveste de sare si piper. Se serveste pieptul de pui cu sosul fierbinte.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.