Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 cartof dulce
1/2 piept de pui
Sare
2 linguri ulei de masline
plante aromatice
rucola
Mod de Preparare: Taiati cartoful dulce in bete. Intr-un bol, amestecati betele de cartof dulce, uleiul de masline (aproximativ 1 lingura) si sarati. Crestati pieptul de pui si frecati-l cu ulei de masline (aproximativ 1 lingura), sare si ierburi aromate. Puneti betisoarele de cartof dulce si puiul pe o tava de copt captusita cu hartie pergament. Se coace 20 de minute. (Pana cand preparatele devin un maro-auriu) Bucurati-va de puiul si cartofii prajiti, si insotiti cu rucola.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.