Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
300 g piept de pui
2-3 linguri ulei
1 ceapă mică
300 g ciuperci proaspete
50 ml vin alb
200 ml smântână de gătit cu 30% grăsime
1-2 căței de usturoi
sare și piper, pătrunjel pentru servit
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu. Puneți pieptul de pui în tigaie întreg sau tăiat cuburi și gătiți până când se rumenește pe toate părțile. Luați de pe foc și păstrați-l acoperit pentru a se menține cald. În grăsimea rămasă în tigaie căliți ceapa tăiată mărunt până când se înmoaie puțin, apoi adăugați ciupercile tăiate. Lăsați ciupercile să se gătească până când scade lichidul pe care l-au lăsat și se rumenesc frumos. Turnați vinul alb și lăsați 1-2 minute sa se evaporeze alcoolul. În tigaie va rămâne doar aroma grozavă de vin. Peste ciuperci puneți bucățile de carne păstrate deoparte, apoi turnați smântâna. Potriviți gustul de sare și piper și lăsați mâncarea să mai fiarbă încă 1 minut la foc mic. Dați tigaia jos de pe foc, adăugați usturoiul trecut prin presă și serviți imediat cu pătrunjel proaspăt.300 g piept de pui
2-3 linguri ulei
1 ceapă mică
300 g ciuperci proaspete
50 ml vin alb
200 ml smântână de gătit cu 30% grăsime
1-2 căței de usturoi
sare și piper, pătrunjel pentru servit
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu. Puneți pieptul de pui în tigaie întreg sau tăiat cuburi și gătiți până când se rumenește pe toate părțile. Luați de pe foc și păstrați-l acoperit pentru a se menține cald. În grăsimea rămasă în tigaie căliți ceapa tăiată mărunt până când se înmoaie puțin, apoi adăugați ciupercile tăiate. Lăsați ciupercile să se gătească până când scade lichidul pe care l-au lăsat și se rumenesc frumos. Turnați vinul alb și lăsați 1-2 minute sa se evaporeze alcoolul. În tigaie va rămâne doar aroma grozavă de vin. Peste ciuperci puneți bucățile de carne păstrate deoparte, apoi turnați smântâna. Potriviți gustul de sare și piper și lăsați mâncarea să mai fiarbă încă 1 minut la foc mic. Dați tigaia jos de pe foc, adăugați usturoiul trecut prin presă și serviți imediat cu pătrunjel proaspăt.
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.