Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
750 ml vin alb sec
500 gr capsune
1 portocala
1 lamaie verde
6 caise
40 gr zahar brun
330 ml limonada
Pentru cuburile de gheata:
fructe rosii
frunze de menta
Mod de Preparare: Taiați cateva capsune mici in jumatati. Luati frunze mici de menta. Taiati portocala si lamaia verde in felii. Taiați capsunele si caisele in 4. Puneti limonada in frigider. Intr-o forma de cuburi de gheata, puneti capsunele mici taiate in jumatate si frunzele mici de menta. Acoperiti cu apa si puneti iîn congelator pentru cel puțin 2 ore, pentru a se forma cuburi de gheata. Intr-un castron mare de salata, amestecati vinul alb sec cu zaharul brun. Adaugati feliile de lamaie si portocala, bucatile de capsune si caise. Se amesteca si se pune la rece o ora. Se adauga limonada si se amesteca. Serviti cu cuburi de gheata si cateva frunze proaspete de menta!
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.