Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 vanata
2 linguri de ulei de masline
sare
piper
3 rosii
1 mozzarella
200 gr sos de rosii
15 gr parmesan
busuioc proaspat
Mod de Preparare: Taiati vanata in felii, pe lungime. Aranjati feliile pe o tava de copt tapetata cu hartie de pergament. Se toarna un strop de ulei de masline. Sarati si pierati. Taiati rosii in felii si puneti rosiile feliate deasupra feliilor de vanata. Puneti-le in cuptorul preincalzit la 210° C timp de 35 de minute. Lasati vinetele sa se raceasca inainte de a le manipula. Asezati o felie de mozzarella pe fiecare felie de vineta si rulati. Așezati rulourile intr-un vas de gratin, acoperiti cu sos de rosii si presarati parmezan ras. Puneti la cuptor pentru 10 minute la 210° C. Gata! Puteti adauga deasupra frunze de busuioc pentru aroma si decor.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.