Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
80 gr unt
70 gr faina
250 ml lapte
sare
piper
5 oua
2 felii de somon afumat
150 gr crema de branza
marar
Mod de Preparare: Se topeste untul intr-o craticioara, apoi se adauga faina putin cate putin, amestecand cu un tel. Apoi, adaugati laptele putin cate puțin in timp ce amestecati cu telul. Se adauga sare si piper si se amesteca. Se separati albusul de galbenusuri. Adaugati galbenusurile 1 cate 1 la amestec in timp ce amestecati aluatul. Taiati feliile de somon afumat si tocati mararul si adaugati-le la amestec impreuna cu crema de branza. Bateti albusurile spuma. Amestecati albusurile putin cate putin in aluat. Se toarna aluatul in ramequins unse si pudrate cu faina. Puneti vasele in cuptorul incins timp de 15 minute la 180° C. Cand sunt gata, nu le scoateti imediat din cuptor. Opriti focul si lasati usa cuptorului deschisa timp de 10 minute. Scoateti vasele din cuptor si serviti!
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.