Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente
Aluatul de choux:
80 gr faina
50 gr unt
130 ml apa
2 oua
1 ou pentru ungere
1 lingurita de sare
Umplutura:
250 gr branza proaspata (tip Philadelphia)
150 gr de somon afumat
piper
marar
Mod de Preparare: Intr-o cratita, puneti apa cu untul si sarea, pe foc. Cand untul se topește, se adauga faina dintr-o singura miscare si se amesteca pana cand pasta rezultata se indeparteaza de marginile tavii. Luati de pe foc si adaugati ouale unul cate unul, amestecand de fiecare data. Se amesteca energic, deoarece elasticitatea aluatului se formeaza in aceasta etapa. Folosind un posh, formati cojile la dimensiunea dorita. Bateti oul si ungeti cojile cu o pensula, rotunjind bine forma. Coaceți 25 de minute la 180°C. Aveti grija, ca la sfarsitul gatitului, sa nu le scoateți direct de din cuptor, pentru ca se vor dezumfla. Lasati usa cuptorului deschisa sa se raceasca timp de 10 minute inainte de a le scoate.
Umplutura: Taiati somonul in bucati foarte mici. Păstrati o treime pentru a decora. Se amesteca restul cu celelalte ingrediente ale umpluturii. Taiati capacul fiecarui choux si umpleti-l cu amestecul pregatit anterior, apoi acoperiti cu bucati mici de somon. Puneti capacul la choux.
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.