Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
100 g unt
100 g zahar
150 g ciocolata amaruie
4 oua
150 g faina
2 linguri cacao neagra
1 praf de copt
Pentru glazura:
50 g ciocolata amaruie
50 ml smantana pentru frisca
Mod de preparare: Ciocolata, peste care am turnat smantana pentru frisca, se topeste la foc mic sau la microunde. Se da deoparte, se omogenizeaza si se lasa la racit. Ciocolata si untul se topesc intr-un vas, pe foc mic sau la microunde. Adaugam zaharul si mixam pana obtinem o crema pufoasa. In crema obtinuta adaugam ouale unul cate unul, amestecand bine dupa fiecare. Incorporam faina amestecata cu praful de copt, cacaoa si un praf de sare. Compozitia obtinuta o turnam intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Dam la cuptor la foc mediu pentru cca 40 de minute, pana apar mici crapaturi la suprafata checului. Dupa ce se racoreste se scoate din tava si glazuram cu ciocolata.
Adina va doreste Pofta Buna!
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.