Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
180 g de paste făinoase
1 avocado
25 gr de migdale
125 gr roșii cherry
zeama de la o jumătate de lămâie
10 gr ulei de măsline
15 gr ceapă (un sfert de ceapă mică)
piper după gust
Mod de Preparare: Se fierb pastele al dente în apă clocotită. Scurgeți-le și treceți-le sub apă rece pentru a opri fierberea. Între timp, se prepară crema de avocado: se toacă mărunt ceapa și se pune într-un castron, se adaugă pulpa de avocado și se pasează cu o furculiță (ceapa își va elibera toată aroma în cremă). Se adaugă sucul de lămâie, uleiul de măsline și piperul. Apoi amestecați. Separat, se taie roșiile cherry în patru bucăți și se toacă grosier migdalele. Acum puneți pastele într-un bol de salată. Adăugați crema de avocado, roșiile cherry și migdalele tocate. Se amestecă bine, se potrivește de sare dacă este nevoie... și gata!
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.