Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
300 gr dovlecel
100 gr brânză feta
1 ou
100 gr făină
Ulei neutru
sare
Piper
Pentru sos:
1 iaurt grecesc
50gr brânză feta
mentă
lămâie
sare
Piper
Mod de Preparare: Se rade dovlecelul și se presează printr-o sită (sau un prosop curat) pentru a elimina cât mai multă apă. Se pune dovlecelul ras și scurs într-un castron și se adaugă sarea, piperul, oul, făina și feta sfărâmată. Se amestecă bine până se obține un aluat omogen. Formați chifteluțele cu o lingură și așezați-le în tava Air Fryer, pe hârtie rezistentă unsă cu ulei. Coaceți la 190° timp de 20 de minute în modul "Air Fry", întorcând la jumătatea gătitului. Între timp, preparați sosul amestecând iaurtul grecesc, feta, menta, lămâia, sarea și piperul. Chifteluțele dovlecei sunt gata!
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.