Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
360 g paste cu spanac (sau alt tip de paste)
250 g ciupeci Champignion
100 g măsline Kalamata
200 g boabe de porumb din conservă
1-2 gogoșari în oțet
1 cățel de usturoi
3 linguri ulei de măsline (2 pentru ciuperci, 1 în salată)
1-2 linguri suc de lămâie (după gust)
sare și piper după gust, pătrunjel proaspăt
Mod de preparare: Puneți pastele la fiert în apă cu un praf de sare, conform instrucțiunilor de pe pachet. Căliți ciupercile în 2 linguri de ulei de măsline în care ați pus 1 cățel de usturoi trecut prin presă. Dacă ciupercile sunt micuțe, lăsați-le întregi. Dacă sunt mai mari, tăiați-le sferturi sau jumătăți. Tăiați gogoșarii fășii sau cuburi, după cum doriți. Când pastele sunt fierte, scurgeți-le bine de apă, adăugați o lingură de ulei de măsline, amestecați și lasați-le să se răcorească puțin. Adăugați peste paste restul legumelor, suc de lămâie, sare și piper după gust. Presărați salata cu pătrunjel proaspăt tocat fin și serviți. Salata de paste verzi cu legume e bună și călduță, dar și rece.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.