Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
180 gr paste
300 gr dovlecei
40 gr vin alb
125 gr iaurt grecesc (1 pahar)
suc de 1/2 lămâie (mică)
10 gr parmezan
4 frunze de busuioc
1 cățel de usturoi
Mod de Preparare: Se rumenește un cățel de usturoi într-o tigaie. Între timp, se descojesc dovleceii, se taie mărunt și se călesc în tigaie la foc mare timp de 5 minute, amestecând din când în când. După acest timp, adăugați vinul alb și sucul de lămâie în tigaie și continuați să gătiți până când lichidele s-au evaporat. Se fierb pastele în apă clocotită, sărată. Între timp, puneți dovleceii fierți în blender (inclusiv usturoiul). Se adaugă iaurtul grecesc, busuiocul, parmezanul și un praf de piper. Apoi se amestecă până devine totul cremos. Se toarnă crema rezultată în tigaia în care s-au fiert dovleceii. Când pastele sunt al dente, se adaugă în tigaie. Se amestecă bine până când totul este bine omogenizat. Pastele cremoase cu dovlecei și iaurt grecesc sunt gata!
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.