Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 aluat brisée
2 ouă
150 ml de lapte
sare
piper
1/2 linguriță praf de usturoi
1/2 linguriță rozmarin uscat
1 lingură de muștar Dijon
1 strop de ulei de măsline
3 roșii (350 gr)
50 gr de feta
Mod de Preparare: Spălați și tăiați roșiile în felii. Sfărâmați feta. Cu ajutorul unui tel, amestecați ouăle și laptele cu puțină sare și piper. Desfaceți aluatul brisée în tava de tartă. Peste baza quiche-ului întindeți muștarul de Dijon, uleiul de măsline, rozmarinul uscat, pudra de usturoi, sarea și piperul, folosind o pensulă de patiserie. Aranjați feliile de roșii deasupra (păstrați cele mai bune felii pentru deasupra). Se presară feta mărunțită. Puneți deasupra amestecul de ou + lapte. Coaceți timp de 30 până la 40 de minute la 180°C. Acum este gata! Acest quiche este la fel de bun rece, pe cât este și cald!
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.