Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
3 cartofi dulci (ai noștri sunt foarte mari)
1 lămâie
3 linguri de ulei de măsline
sare
piper
1 linguriță de ierburi provensale
1 linguriță pudră de ardei
Mod de Preparare|: Tăiați cartofii dulci în jumătate și stropiți-i cu suc de lămâie pentru a preveni oxidarea. Apoi tăiați fiecare jumătate în cadrane și stropiți din nou cu zeamă de lămâie pentru a nu se oxida. Amestecați uleiul de măsline, sarea, piperul, ierburile de Provence și pudra de ardei. Ungeți pulpa cartofilor dulci cu acest amestec folosind o pensulă. Așezați cartofii dulci pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt și gătiți-i timp de 40 - 50 de minute (în funcție de mărimea cartofilor dulci) într-un cuptor preîncălzit la 180°C, cu căldură ventilată.
Între timp, pregătiți un sos din iaurt grecesc, sare, piper, arpagic tocat, suc de lămâie și ulei de măsline. Verificați gătirea cartofilor dulci: pulpa trebuie să fie moale, ușor de pătruns.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.