Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
450 gr crema de branza gen Philadelphia
400 gr lapte condensat dulce
3 oua
2 linguri amidon
coaja rasa de la 1 lamaie netratata
Gemul de fructe rosii:
400 gr de fructe rosii
50 gr zahar
sucul de la 1/2 lamaie
2 lingurite amidon
Mod de Preparare: Intr-un bol puneti crema de branza, ouale, coaja de lamaie si amidonul de porumb. Adaugati laptele condensat dulce. Se amesteca pentru a avea o compozitie omogena. Se toarna in forma de copt unsa cu unt si se coace 30 de minute la 180° C. Lasati sa se raceasca bine inainte de a se scoate din forma.
Gemul de fructe rosii: Intr-o cratita puneti fructele rosii, zaharul si sucul de lamaie. Se incalzeste la foc mediu, amestecand regulat pana cand amestecul fierbe. Gatiti 8 minute. Adaugati amidonul de porumb, amestecati bine si luati de pe foc. Lasati sa se raceasca. Puneti gemul deasupra cheesecake-ului si serviti.
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.