Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
4 copane de pui (ciocănele)
1 lingură de ulei de măsline
1 lime (sucul de la 1 lime)
1 linguriță piper roșu
1 linguriță boia afumata
1 linguriță de chimion măcinat
1 linguriță de oregano
1 lingură de pudră de ceapa
1 lingură de usturoi praf
1/2 linguriță de sare
1/2 linguriță de piper
Mod de Preparare: Turnați uleiul de măsline și sucul de lămâie într-un recipient ermetic. Adăugați piper roșu, boia de ardei afumată, chimion măcinat, oregano, pudră de ceapă, praf de usturoi, sare și piper. Amestecați totul. Puneți copanele în marinată și închideți cutia. Agitați bine cutia pentru ca puiul să fie bine acoperit. Dați cutia la frigider timp de 1 oră. Scoateți capacul și gătiți copanele la cuptorul preîncălzit la 200°C, timp de 25-30 de minute. E gata! Stropiți cu coriandru proaspăt și cu suc de lămâie înainte de a savura!
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.