Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 kg cartofi
70 gr brânză parmezan
150 ml lapte
sare
piper
55 g unt
5 gr pătrunjel proaspăt
1 cățel de usturoi
1 ou
Mod de Preparare: Cartofii se curăță de coajă și se taie în bucăți mici. Se fierb cartofii în multă apă clocotită, sărată timp de 20 de minute. Înfigeți un cuțit în ei: ar trebui să fie fragezi. Se scurg și se pun cartofii fierți într-un castron mare. Se adaugă laptele, untul, parmezanul, sarea, piperul și usturoiul pasat. Se pasează cartofii pentru a obține un piure. Se lasă să se răcească înainte de pasul următor (pentru a nu găti oul). Se adaugă oul și pătrunjelul tocat și se amestecă bine. Se pune amestecul într-o formă de brioșă unsă. Coaceți timp de 20 de minute într-un cuptor preîncălzit la 190°C.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.