Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 foietaj dreptunghiular
160 gr cremă de brânză
30 gr parmezan
1 ou
20 gr de unt
1 linguriță pudră de usturoi (sau cățel de usturoi zdrobit)
1 mână de pătrunjel proaspăt
Mod de Preparare: Preîncălziți cuptorul la 180°C. Desfaceți aluatul foietaj și întindeți crema de brânză pe toată suprafața aluatului. Presărați parmezan deasupra (păstrați puțin pentru mai târziu). Îndoiți aluatul în jumătate și tăiați fâșii de cel puțin 2 cm grosime. Răsuciți fâșiile și așezați-le pe o tavă de copt acoperită cu hârtie de copt. Ungeți deasupra cu o pensulă, oul bătut. Presarați cu parmezan. Coaceți 20 de minute la 180°C. Topiți untul și adăugați praful de usturoi (sau usturoi proaspăt) și pătrunjelul proaspăt tocat. Amestecați bine. Ungeți baghetele cu amestecul anterior.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.