Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
2 oua
125 g cascaval
2 linguri faina
putin piper
1/4 lingurita praf copt
Mod de Preparare: Se rade cascavalul pe razatoarea mica, se pun galbenusurile de ou, faina, praful de copt si piperul si se amesteca cu o lingura. Albusurile se bat bine cu un praf de sare cu mixerul si se adauga peste cascaval. Din compozitie se formeaza bilute cat o nuca care se tavalesc prin pesmet. Puteti sa va umeziti un pic mainile cu apa rece cand le modelati. Se prajesc in ulei bine incins pana devin aurii. Uleiul trebuie sa fie din abundenta in cratita. Folosesc o craticioara mica cu coada si in momentul prajirii, din cand in cand misc usor cratita circular pt. a nu le mai intoarce cu paleta de pe oparte pe alta. In felul acesta se prajesc uniform si au un aspect mai frumos.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.