Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
850 gr dovleac placintar
80 ml de lapte de nuca de cocos
70 gr zahar brun
1 lingurita scortisoara macinata
50 gr de faina de nuca de cocos (pentru versiunea fara gluten, altfel faina clasica)
3 oua
Mod de Preparare: Curatati si taiati dovleacul placintar. Fierbeti-l in apa aproximativ 20 de minute. Cand este gatit, scurgeti bucatile si puneti-le intr-un castron si sfaramati-le pentru a le transforma intr-un piure. Dupa ce ati zdrobit bine, adaugati celelalte ingrediente: lapte de cocos + zahar + scortisoara + faina de cocos + oua. Amestecati bine. Turnati aluatul intr-o matrita unsa si coaceti 45 de minute la 180° C. Pentru a verifica coacerea, introdueti o scobitoare in placinta. Daca iese uscata, este gata, altfel mai lasati-o cateva minute. Scoateti din cuptor si lasati sa se raceasca inainte de a-o scoate din forma. O puteti decora cu nuca de cocos rasa sau chiar perle de zahar.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.