Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
300 gr dovleac
sare după gust
ulei de măsline după gust
Mod de Preparare: Se taie dovleacul în felii subțiri (aproximativ 5 mm) și se îndepărtează coaja. Se tamponează feliile de dovleac cu hârtie de bucătărie pentru a elimina excesul de apă. Se prăjesc feliile de dovleac 5 minute la 160°C în friteuză cu aer (modul friteuză cu aer). După acest timp, se pun feliile de dovleac într-un bol și se condimentează cu ulei (se poate folosi și ulei spray), sare și se amestecă bine. Puneți feliile de dovleac înapoi în coșul aparatului de prăjire cu aer și coaceți-le la 180° C (modul de prăjire cu aer) timp de 23 de minute, întorcându-le la fiecare 5-6 minute. Odată gata, întindeți-le pe o farfurie și lăsați-le să se răcească puțin pentru a se întări. Chipsurile de dovleac în friteuza cu aer sunt gata!
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.