Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente
Fondant:
20 g unt topit
1 lingură de zahăr brun (+/-)
2 piersici sau alte fructe preferate
Aluatul:
150 g unt topit
115 g zahăr
1 ou
1 linguriță extract de vanilie
150 g făină
5 g praf de copt
1 vârf de sare
125 ml lapte
Mod de Preparare: Se topește untul și se toarnă pe fundul formei (nu uitați să ungeți și marginile). Se presară zahăr brun pe toată suprafața. Se spală și se taie piersicile sau alte fructe, în felii mici și se așază feliile la baza formei. Se amestecă untul topit și zahărul. Se adaugă oul, un vârf de cuțit de sare și extractul de vanilie și se amestecă bine. Se adaugă făina și praful de copt și se amestecă bine. La final, se adaugă laptele și se amestecă. Se toarnă aluatul în formă și se coace timp de 40 de minute la 180°C. Se scoate și se lasă să se răcească înainte de a se întoarce din formă pe o farfurie.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.