Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
800 gr cartofi dulci
80 gr unt
80 gr zahar
1 lingurita de scortisoara
1 lingura amidon de porumb
60 gr nuca cocos rasa
3 oua
Mod de Preparare: Curatati si taiati cartofi dulci in bucăți. Fierbeti-i timp de 15 minute in apa clocotita. Zdrobiti-i cu o presa de piure si adaugati untul; amestecati untul astfel incat sa se topeasca in cartofii dulci. Adaugati zaharul, scortisoara, un varf de sare si amestecati bine. Apoi adaugati amidonul de porumb si amestecati iar. Adaugati nuca de cocos, apoi ouale si amestecati iar. Se toarna amestecul intr-o forma unsa cu unt și se pune la cuptor preincalzit timp de 45 de minute la 180° C. Gata!
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.