Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
200 gr paste (aici pappardelle)
100 gr ricotta
100 gr somon afumat
1 șalotă (mică)
smântână lichidă (sau puțin lapte)
ulei de măsline extra virgin
vin alb
mărar uscat
Mod de Preparare: Se toacă mărunt șalota și se prăjește într-o tigaie cu ulei de măsline extravirgin. Se adaugă somonul afumat tocat și se călește câteva minute la foc mediu, amestecând continuu. Apoi dați focul mare și deglasați cu vinul alb. Acum puneți ricotta într-un castron și frământați-o cu o furculiță, apoi turnați-o în tigaia cu somonul. Adăugați smântâna lichiă și mărarul și amestecați. Continuați să gătiți timp de 4 - 5 minute la foc mic. Între timp, puneți apă cu sare la fiert într-o cratiță. Adăugați pastele și gătiți-le în funcție de timpul indicat pe pachet. Se ia un polonic cu apa în care au fiert pastele și se toarnă în tigaia cu sosul. Apoi scurgeți pastele (fierte al dente), puneți-le în tigaie și amestecați repede. Se servesc și se presară cu puțin mărar. Pastele cu ricotta și somon afumat sunt gata!
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.