Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1,5 kg cartofi spalati bine
50 grame unt
1 ceapa taiata cubulete
500 grame sunca Praga
250 grame smantana
250 ml lapte
50 grame faina
350 grame branza rasa/cascaval ras
Sare
Piper
Patrunjel
Mod de Preparare: Incalziti cuptorul la 200 grade celsius. Ungeti cu unt un vas tip Yena. Intr-o tigaie topiti cele 50 grame de unt, adaugati ceapa si caliti 2-3 minute, adaugati apoi sunca si caliti inca 3-4 minute; lasati tigaia la racit. Intr-un vas bateti cu telul smantana, laptele, faina, sarea si piperul. Cartofii se felieaza rondele subtiri cu ajutorul unui robot de bucatarie sau a unei razatoare. Puneti 1/3 din cartofi pe fundul vasului uns in prealabil cu unt, presarati deasupra 1/3 din compozitia de sunca/ceapa obtinuta anterior, 1/3 din branza/cascavalul ras, apoit turnati 1/3 din compozitia cu smantana, lapte, faina. Repetati acest procedeu de inca 2 ori, astfel incat la final sa presarati 1/3 din branza/cascaval si sa adaugati 1/3 din smantana, lapte, faina. Acoperiti vasul si lasati-l in cuptor 45-50 minute. Deasupra se pune patrunjel tocat. Se taie bucati si se serveste cald.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.