Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
150 gr faina
5 gr sare
30 ml ulei
30 ml lapte
45 ml apa
250 gr cascaval Emmental
Mod de Preparare: Se amesteca toate ingredientele, cu exceptia cascavalului pentru a forma o pasta. Se da la rece o ora. Intindeti aluatul si taiati in fasii. Taiati si cascavalul Emmental sub forma de bete dar nu prea mari. Infasurati fiecare bat de cascaval in fasie de aluat, avand grija sa sigilati cascavalul bine la capete. Prajiti in friteuza 4 minute (190°C).
Mamă, tata de ce este chel?
- Oameni fără păr sunt mai deștepți.
Dar tu de ce ai așa mult păr în cap?
- Taci și mănancă!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.