Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 kg biscuiţi
200 g rahat cu mentă
1 l lapte
200 g unt
240 g zahăr
12 linguri cacao
2 esenţe de rom
2-3 banane
fulgi de nucă de cocos
Mod de preparare: Zdrobeşti biscuiţii şi tai rahatul bucăţele. Pui pe foc laptele, untul, zahărul, cacaua, amestecând continuu până la topirea zahărului. Torni amestecul peste biscuiţi şi rahat, adaugi esenţa de rom şi amesteci uşor. Întinzi o bucată de folie alimentară pe care torni jumătate din amestecul cu rahat. Nivelezi şi aşezi pe lungime, la mijloc, banana curăţată de coajă. Rulezi cu grijă şi formezi un salam pe care îl înfăşori în folie alimentară şi-l pui la frigider, peste noapte. Procedezi asemănător cu jumătatea de compoziţie rămasă. Înainte de servire, după ce îndepărtezi folia, treci salamurile prin fulgi de nucă de cocos.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.