Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente pentru patru borcane
1 kg pere
1 kg zahăr
1-2 plic zahăr vanilat
zeama de la o jumătate de lămâie
Mod de preparare: Alegi pere mici, le cureţi de coajă şi le îndepărtezi sâmburii. Pentru a evita înnegrirea lor în timpul curăţării, le pui într-un castron cu apă şi puţină sare. Între timp, amesteci zahărul cu apa şi le pui la fiert. Când perele sunt curăţate, siropul ar trebui să fie legat. Pui perele în sirop şi, după zece minute, le aşezi pe foc. Când siropul se leagă iarăşi, adaugi zahărul vanilat şi zeama de lămâie. Pentru a verifica dacă s-a legat siropul, pui câteva picături pe o farfurioară şi observi consistenţa după răcire. Transferi dulceaţa răcită în borcane călduţe şi le închizi bine, cu capace.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.