Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente pentru trei porţii:
500 g carne tocată, amestec
100 ml lapte
3 felii pâine, doar miezul
2 ouă
2 căței de usturoi
oregano
busuioc uscat
sare
piper
pătrunjel
ulei, pentru prăjit
Pentru tocăniță:
30 ml ulei
1 ceapă
2 căței de usturoi
3 cartofi
2 morcovi
500 g suc de roșii
sare
piper
pătrunjel
Mod de preparare: Pentru chiftele, înmoi miezul de pâine în lapte, îl storci și-l amesteci cu carnea, ouăle, cățeii de usturoi pisați și condimentezi cu sare, piper, oregano și busuioc uscat, după gust. Formezi chifteluțele cu mâna umedă, le rumenești în ulei, pe toate părțile, apoi le scoți pe șervete de hârtie pentru a se absorbi excesul de ulei. Pentru tocăniță, încingi uleiul într-o cratiță, adaugi cățeii de usturoi pisați și ceapa tocată și o lași până devine sticloasă. Adaugi morcovii tocați, cartofii tăiați cubulețe, sucul de roșii, sare și piper, după gust, acoperi și lași legumele să se pătrundă, la foc mic. Adaugi chiftelele și servești tocănița cu pătrunjel tocat.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.