Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente pentru două porţii
500 g vinete
1 ceapă
2 căței de usturoi
400 g fasole fiartă
sare
piper
200 g pesmet
50 ml apă
30 ml ulei
Mod de preparare: Încingi jumătate din cantitatea de ulei, pui vinetele tocate, torni apa și lași până se caramelizează cubulețele de vinete. Adaugi apoi uleiul rămas, ceapa tocată și, după ce a devenit sticloasă, cățeii de usturoi pisați și mai ții încă 1 minut. Pui toate ingredientele călite în blender, fasolea, sare, piper și oregano, după gust. Pasezi cât să se omogenizeze ingredientele, dar nu până se transformă în pastă. Adaugi pesmet cât să obții o compoziție omogenă, dar nu să se prindă de degete. Formezi chiftelele cu mâna umedă, le aplatizezi și le așezi într-o tavă tapetată. Le dai la cuptor, la 190 de grade, 25-30 de minute, până se rumenesc ușor.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.