Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente pentru 20 de gogoşele
250 g făină
500 ml apă
200 g unt
6 ouă
1 linguriţă sare
500 ml smântână grasă
200 g zahăr
1 plic întăritor de frişcă
zahăr pudră, pentru ornat
Mod de preparare: Fierbi apa cu untul şi sarea. Când începe să clocotească, pui făina şi amesteci. Aşezi pe foc şi amesteci până când aluatul se dezlipeşte de pe fundul vasului. Când s-a răcit, adaugi ouăle. Cu ajutorul unei linguri, formezi gogoşele într-o tavă tapetată, cu distanţă între ele. Introduci tava în cuptorul preîncălzit, pentru 30 de minute. După 10 minute, reduci temperatura. Le laşi să se răcească bine înainte de a le secţiona, dar fără a le tăia complet. Separat, baţi smântâna rece cu zahărul şi întăritorul de frişcă. Transferi frişca într-un poş şi umpli gogoşelele. Le serveşti cu zahăr pudră.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.