Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente pentru două porţii
500 g pulpe superioare de pui
3 cepe
2 căței de usturoi
500 g roșii pasate
30 g pastă de tomate
1 ardei iute
40 ml ulei
sare
piper
Mod de preparare: Încingi uleiul în tigaie și rumenești pulpele de pui pe ambele părți. Scoți pulpele și, în uleiul rămas, adaugi cepele tocate și le lași, amestecând constant, până când devin sticloase, apoi adaugi cățeii de usturoi pisați, pasta de tomate și amesteci. Lași pe foc un minut, apoi adaugi roșiile pasate, pulpele de pui, ardeiul iute, tocat și condimentezi cu sare și piper, după gust. Acoperi și lași să fiarbă la foc mic până când se pătrunde carnea.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.