Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente pentru chec:
275 g făină
125 g fulgi de ovăz
2 ouă
125 g zahăr
1 plic praf de copt
1 praf de sare
125 g afine
150 ml lapte
zeama de la 1 lămâie
100 ml ulei
Pentru glazură:
125 g zahăr pudră
60 ml lapte
esență de vanilie
Mod de preparare: Speli afinele, le scurgi, apoi le amesteci cu 25 g de făină. Ai grijă să nu le zdrobești. Combini făina cu praful de copt, sare, ouăle, fulgii de ovăz și zahărul. Înglobezi laptele şi uleiul. La final, torni zeama de lămâie, amesteci și adaugi afinele. Pui compoziția într-o tavă tapetată și o dai la cuptor, la 190 °C, 50-55 de minute. Checul este gata când trece testul scobitorii. Îl lași la răcit. Între timp, amesteci zahărul pudră cu laptele și esență de vanilie, după gust. Glazura este gata când are o consistență ușor lichidă. Torni glazura peste checul rece.
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.